Montage Zofia T.R.A.S.H

Videomontage Zofia van dans gezeldschap T.R.A.S.H.
 

Info over project van de website van T.R.A.S.H.:

ZOFíA
De titel van de nieuwe voorstelling, Zofia, is een afgeleide van 'Koude Sophie', laatste van vijf ijsheiligen. Daarnaast verwijst Zofia naar de hoofdstad van voormalig Oostblokland Bulgarije. De stad die haar naam dankt aan de Heilige Sofia, die met haar drie dochters Fides, Spes en Caritas, (Geloof, Hoop en Liefde) de marteldood is gestorven.

"Wo sind wir? Verschwunden, hat Sie mir gesagt..", en ze drukte haar neusje tegen het raam. Het Duitse pornopopje Lilly sprak aarzelend verder over haar obsessies. Ze had zich al meerdere malen versproken. Ze wilde aan haar agressor toegeven hoezeer ze ernaar verlangde, maar verslikte zich.

Cliché beelden van complexe androgyne types en andere stereotypen verplaatsen zich in een veld vol (doodse) obsessies, strafrechtelijke vijandelijkheden en valse sentimentaliteit. Net als lustobjecten met narcistische neigingen en andere dwangmatigheden, hebben ze te maken met buitensporig arrogante persoonlijke bekentenissen. Zofia, de nieuwe tragisch-komische avondvullende T.r.a.s.h.-performance, is een duivelse zoektocht naar identiteit en gemeenschappelijke ideologieën. De esthetiek van de voorstelling roept associaties op met Oost-blok atmosferen tijdens het IJzeren Gordijn. Parodiërend op het concept imago's, het model, voorlopige ontwerp van de gevel van deze tijd.