Als componist en studio-eigenaar heb ik samengewerkt met verschillende bands en een breed scala aan muzikale projecten gerealiseerd. Deze variëren van optredens op diverse muziekfestivals en evenementen tot het produceren van een uitgebreide catalogus aan cd's in diverse genres.

Mijn soloproject, Budha Building, is een reflectie van mijn voorkeur voor rust en introspectie in muziek. Deze filmische composities hebben hun weg gevonden naar diverse media, waaronder verschillende Amerikaanse televisieproducties.

Aan de andere kant van het spectrum ligt de energieke muziek die ik voor diverse bands heb geschreven, wat het veelzijdige karakter van mijn muzikale benadering illustreert.
Ik heb ook samengewerkt met verschillende opdrachtgevers om muziek te creëren voor danstheater, tv-series, internationale documentaires en exposities. Deze samenwerkingen zijn gebaseerd op een open dialoog en een nauwe interactie om tot een uniek, op maat gemaakt muziekstuk te komen.
Daarnaast bied ik audio producties aan voor bands, theatergroepen, dansgezelschappen en andere makers. Ik creëer audio ontwerpen die aansluiten bij de creatieve visie van de maker.
Ongeacht of het project rustige, inspirerende melodieën of energieke bandnummers vereist, streef ik ernaar om muziek te maken die zowel authentiek als impactvol is.