Met een scherp oog voor detail en technisch vernuft heb ik succesvolle websites gerealiseerd voor een breed scala aan organisaties en bedrijven. Mijn portfolio omvat onder andere projecten voor Zorgbelang Tilburg, Fontys Dansacademie, AED Tilburg, Arthur van der Kuip (componist), Nicolette Beemster (psycholoog), Zwierige Zaken en Netwerk Rondom. Ik gebruik diverse technieken en platforms voor webontwikkeling, waaronder Joomla, Google Sites, Nicepage, Themler en Artisteer, om aan de specifieke behoeften en stijl van elke klant te voldoen.

Maar mijn diensten gaan verder dan alleen webontwikkeling. Ik bied uitgebreide ondersteuning aan organisaties in het hele traject van het realiseren van een website. Dit omvat alles van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke implementatie en onderhoud.

Daarnaast help ik organisaties bij het effectief promoten van hun online aanwezigheid op sociale media. Ik creëer engaging content, variërend van posts en reels tot shorts, verhalen en video's, om het bereik en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Of je nu een nieuwe website nodig hebt, je huidige website wilt verbeteren, of gewoon wat hulp nodig hebt bij het navigeren in de wereld van sociale media, ik bied de expertise en ondersteuning die je nodig hebt om je online aanwezigheid te optimaliseren.